UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

UVJETI KORIŠTENJA WEB STRAINCE

OPĆI UVJETI

 

Svako korištenje internetske stranice www.centarbroker.hr podložno je niže navedenim uvjetima korištenja. Nastavkom korištenja ove internetske stranice korisnik izražava suglasnost s predmetnim uvjetima korištenja te prihvaća koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

Izjava o ograničenju odgovornosti

 

CENTAR BROKER d.o.o. ulaže razumne napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i pouzdane u vrijeme njihova unošenja. Međutim, CENTAR BROKER d.o.o. ne jamči niti preuzima odgovornost za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo koje informacije objavljene na ovoj internetskoj stranici u vrijeme kada im korisnik pristupa i ne daje pravo prigovora u tom smislu.

 

Informacije objavljene na ovoj internetskoj stranici korisnik ne smije smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih ili poslovnih odluka stoga su sve odluke donesene na temelju navedenih informacija isključivo u odgovornosti korisnika i CENTAR BROKER d.o.o. isključuje svoju odgovornost za moguće neostvarivanje očekivanja korisnika.

 

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice koje omogućuju korisniku da napusti ove stranice kako bi pristupio sadržajima druge stranice ili mogu omogućavati da se sadržaji druge stranice prikažu na ovoj stranici. Kad god je to moguće, takve poveznice će se posebno označiti. Budući da nema nadzor nad dokumentima, podacima, informacijama odnosno ostalim sadržajima koji su na taj način stavljeni na raspolaganje korisnicima, CENTAR BROKER d.o.o. u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne i ograničeno, za točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

CENTAR BROKER d.o.o. pridržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg sadržaja (informacije, usluge i dr.) ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojih razloga, bez ikakve prethodne najave ili obavijesti te u potpunosti isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih promjena.

 

CENTAR BROKER d.o.o. isključuje svoju odgovornost za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu, materijalnu i/ili nematerijalnu štetu, gubitke ili troškove bilo koje vrste koji proizlaze ili bi korisniku ili bilo kojoj trećoj osobi mogli proizaći iz korištenja, nemogućnosti korištenja ili zlouporabe ove internetske stranice odnosno bilo kojih informacija objavljenih na ovoj internetskoj stranici.

 

 

Zaštita privatnosti

CENTAR BROKER d.o.o. poštuje privatnost korisnika ove internetske stranice. Detaljne informacije o obradi podataka molimo pročitajte OVDJE.

Za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja ovih internetskih stranica nadležan je hrvatski sud uz primjenu prava Republike Hrvatske.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka: zop@centarbroker.hr   ili tel +385 1 265 7554.

Zatražite ponudu i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo u mogućnosti javiti se. Pošaljite nam e-mail i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search