O nama

Naše poslovanje

Centar broker osnovan je 2009. godine kao mali, neovisni osigurateljni i reosigurateljni broker, a danas broji 13 zaposlenika. U svome poslu pokušavamo biti drugačiji i opravdati povjerenje koje su nam ukazala najveća hrvatska društva. To znači da smo, kako bismo pronašli najbolja rješenja u osiguranju, svladali osigurateljne principe čitavog niza djelatnosti među koje spadaju skladištenje i distribucija plina, prikupljanje, skladištenje i gospodarenje otpadom, nisko i visoko gradnja, obrazovanje, zdravstvo, trasport, zaštitarske usluge, zrakoplovstvo, poljoprivreda, ribarstvo… Upravo zato naš tim čine visokoobrazovni stručnjaci koje smo prema njihovim sklonostima specijalizirali za pojedine djelatnosti.

U svakome trenutku sa svakim su klijentom i njegovim osigurateljnim pokrićem upoznata barem dva djelatnika Centar brokera. Jedan od načina poslovanja koji nas vrlo vjerojatno ističe i izdvaja od ostatka brokerske scene je upravo aktivan B2B odnos, kako između klijenta i nas, između klijenta i osiguratelja i između naših klijenata. Upravo je referentna lista klijenata ponekad ta sila koja pokreće razvoj potencijalnog novog poslovnog odnosa na razini klijent-klijent, klijent-osiguratelj, a vrlo često dolazi i do i marketinških suradnji i sličnog.

Naša misija

Danas osiguranje možete ugovoriti na mnogo različitih načina ali također postoji puno dobrih razloga za korištenjem usluge brokera prije donošenja same odluke o ugovaranja osiguranja. Brokeri u osiguranju nastupaju u ulozi Vašeg savjetnika te svojim znanjem i iskustvom doprinose kvalitetnijem razumijevanju uvjeta i širine osigurateljnih pokrića s Vaše strane prilikom donošenja odluke za ugovaranjem osiguranja.

Uloga brokera ne završava s Vašim sklapanjem ugovora o osiguranju već se ona nastavlja pružanjem pomoći pri upravljanju i izvršavanju sklopljenih ugovora o osiguranju a posebno u slučaju nastanka osiguranog slučaja tj. rješavanju odštetnih zahtjeva naslovljenih na osiguravajuća društva. Na taj način Vaši interesi, kojima smo u potpunosti posvećeni, su maksimalno zaštićeni naspram osiguravajućih društva.

Ključne točke

Izbor

Brokeri imaju pristup širem spektru najboljih osiguratelja u državi i EU, od kojih većina ne posluje sa širom javnošću. Nakon što broker odredi vaše osobne potrebe osiguranja, oni će za vas potražiti najbolje rješenje po konkurentnoj cijeni.

Fleksibilnost

Većina korisnika najviše voli osobne razgovore s brokerom, barem na početku. Možete odabrati način komunikacije koji najbolje odgovara vašem poslu i životnom stilu.

Zastupanje

Ako je potrebno izvršiti potraživanje, vaš će se broker pobrinuti da dobijete poštenu i brzu isplatu. U slučaju spora, vaš je broker vaš zastupnik pred osiguravateljskim društvom. Iskustvo je pokazalo da brokerovo znanje i kontakti često rješavaju spor.

Znanje

Brokeri su stručni za sve aspekte osiguranja. Znaju kako vam pribaviti sve popuste na osiguranje koje vam je potrebno. Stručnjaci su za procjenu rizika te odgovarajuću zaštitu vas i vašeg poslovanja. Profesionalno obrazovanje nikad ne staje.

Povjerenje

Brokeri u osiguranju rade prema principu dobre vjere. Za vašeg brokera vaši su interesi na prvom mjestu, prije onih osiguratelja s kojim posluju. Poslovanje s brokerom znači da možete s pouzdanjem kupovati, znajući da preporučeno osiguranje odgovara vašim osobnim potrebama. Brokerov je savjet neovisan od savjeta osigurateljske tvrtke pa su njihove preporuke uvijek u vašem najboljem interesu.

Transparentnost

Usluge brokera vas ne koštaju ništa. Brokeri su plaćeni po proviziji od strane osiguravateljskog društva s kojom posluju. Tako ne postoji financijski poticaj da biraju jednu od strana. Štoviše, potpuno otvoreno komuniciraju svoje transakcije.

Zatražite ponudu i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo u mogućnosti javiti se. Pošaljite nam e-mail i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search